بارداری بعد از 35 سالگی

بارداری بعد از 35 سالگی – به قول معروف: سن چیزی نیست و تنها یک عدد است. اما زمانی که باردار می شوید و بارداری سالمی می خواهید، سن بسیار می تواند مهم باشد. مطمئن باشید، بیشتر زنان سالم که بعد از 35 سالگی یا حتی در 40 سالگی باردار شدند بچه های سالم به دنیا آوردند.این به این معنی نیست، هرچند، شما نباید در مورد اتفاقاتی که میزان سلامتی شما و فرزندتان را در زمان بارداری به حداقل میرساند فکر کنید.

چطور می توانم شانسم را برای داشتن بچه ای سالم افزایش بدهم؟

معاینه کلی و مشاوره قبل از بارداری: زمانی که شما برای بچه دار شدن تصمیم میگیرید، گذراندن چند مرحله ی اولیه پیش از لقاح و بارداری بسیار حائز اهمیت است. برای معاینه و مطمئن شدن از اینکه سلامتی اولیه برای بارداری را دارید به پزشک مراجعه کنید. و در رابطه با اطمینان از اینکه آیا آمادگی بارداری را دارید با پزشکتان مشورت کنید.

مراقبت های پیش از زایمان را به طور منظم و به موقع انجام دهید:8 هفته ی اول بارداری شما برای رشد جنین بسیار مهم است. مراقبت به موقع و منظم می تواند شانس شما را برای داشتن فرزندی سالم و زایمانی ایمن افزایش دهد. مراقبت ها ی پیش از زایمان شامل غربال گری، انجام آزمایشات به صورت مرتب، آموزش های تولد بچه و بارداری و مشاوره و حمایت کردن می باشد.

بارداری بعد از 35 سالگی

مراقبت های پیش از زایمان: به آمادگی و محافظت از زنان بالای 35 سال کمک می کند. به پزشکتان اجازه ی ماندن در شرایطی که در آن بارداری در زنان مسن رایج تر است را می دهد. برای مثال سن شما ممکن است خطر بارداری با دیابت و غش در زمان بارداری را افزایش دهد، وضعیتی که به علت فشار خون بالا به همراه پروتئن در ادرار است.در زمان بارداری پزشکتان فشار خون و آزمایش ادرار شما را برای پروتئن و شکر و سطوح گلوکز موجود در خون شما را چک می کند. از این راه مشکلات شما را سریع تر میفهمد و راحت تر حل می کند.

همه‌چیز در چشم‌هاست: برقراری ارتباط چشمی
بخوانید

برخی از آزمایشات بارداری در زنان بالای 35 سال اختیاری هستند : ممکن است پزشکتان آزمایشاتی را که مخصوص زنان سن بالا تر است را به شما توصیه کند، این آزمایش ها نقص های تنفسی جنین را نشان می دهند. از پزشکتان بخواهید این آزمایش ها را انجام دهد، در این صورت شما سود و زیان های آن را متوجه خواهید شد و تصمیم میگیرید که چه چیزی برایتان بهتر است.

ویتامین های دوران بارداری را مصرف کنید:همه ی زنان از زمان بارداری باید روزانه ویتامین های این زمان که شامل حداقل 400میکروگرم فولیک اسید می باشد را مصرف کنند.مصرف به اندازه و روزانه فولیک اسید قبل از بارداری و در طول سه ماه اول بارداری می تواند از نقص های مغزی و نخاعی جنین جلوگیری کند.استفاده از فولیک اسید موجب حفاظت از زنان سن بالا به خصوص زنانی که احتمال داشتن بچه ای با مشکلات تنفسی را دارند، می شود. برخی از ویتامین های دوره ی بارداری 1000-800 میکرگرم فولیک اسید را شامل می شوند، که این موجب بارداری ایمن است. در واقع بعضی از مادران برای مقابله علیه بیماری های تنفسی نوزاد به بیش از 400میکرو گرم فولیک اسید نیازمند می باشند.از بیش از 1000میکروگرم فولیک اسید بدون مشورت با پزشک استفاده نکنید. زنان با بچه های دارای نقص عصبی به 4000 میکرو گرم فولیک اسید نیاز دارند.

چگونه می توانم خطرات دوران بارداری را کاهش دهم؟

شما همانند نوزادتان نیازمند مراقبت همراه با عشق هستید. مراقبت کردن از خودتان به شما برای سلامتی تان کمک می کند و از شما در برابر مشکلات بارداری که مرتبط با دیابت و فشار خون بالا است محافظت می کند.هر چقدر شما سالم تر باشید، نوزادتان سالم تر خواهد بود. اگر شما مشکل مزمنی مانند دیابت یا فشار خون بالا دارید به پزشک مراجعه کنید. مدیریت شرایط قبل از بارداری از شما و فرزندتانمحافظت میکند  و داشتن دندان ها و لثه های سالم شانس داشتن بچه ای کم وزن در هنگام تولد را کاهش می دهد.

راههای پیشنهادی برای پرورش خلاقیت در کودکان
بخوانید

تعادل در رژیم غذایی سلامت شما را تضمین میکند: خوردن انواع غذا ها برای دریافت مواد مغذی که به آن ها نیاز دارید به شما کمک خواهد کرد. مقدار زیادی از میوه ها و سبزیجات و غلات سبوس دار، حبوبات، گوشت بدون چربی،محصولات لبنی کم چرب را انتخاب کنید. شما باید روزانه حداقل 4بار   لبنیات و مواد مغذی دارای کلسیم را بخورید و بنوشید، از این طریق دندان ها و استخوان هایتان در زمان رشد جنین سالم باقی می ماند. همچین مطمئن شوید از اینکه غذاهایتان منبع خوبی از فولیک اسید مانند سبزیجات با برگ های سبز، دانه های خشک شده، جگر سیاه و مرکبات باشد.

بارداری سالم

توصیه های مربوط به وزن را جدی بگیرید: با پزشکتان درباره ی اینکه وزنتان چقدر باید باشد صحبت کنید. زنان با شاخص توده ی بدن نرمال باید بین 35 تا 25 پوند در طول بارداری افزایش وزن داشته باشند.اگر شما قبل از بارداری اضافه وزن دارید، پزشکتان به شما اضافه شدن وزن بین 25 تا 15 پوند را پیشنهاد می دهد.زنان چاق باید حدود 20 تا 11 پوند افزایش داشته باشند.

ورزش کردن مرتب و منظم: ورزش کردن به صورت منظم به شما برای داشتن وزنی سالم در دوره ی بارداری کمک خواهد کرد که قدرت خودتان را حفظ کنید و استرستان را کم کنید.برنامه ی ورزشی تان را با پزشکتان بررسی کنید. ممکن است شما توانایی ادامه ورزش همیشگی تان را در طول بارداری تان داشته باشید، اما پزشکتان می تواند به شما برای تغییر جریان عادی و آن چیزی که شما به آن نیاز دارید کمک کند.

علت زردی نوزادان چیست؟
بخوانید

local_library

گردآوری شده توسط گروه آموزشی فکر بنیان
منابع:کالج زنان و زایمان آمریکا،باروری،غربالگری نقص های هنگام تولد، کاهش نقص های هنگام تولد،آزمایش های معمول در دوران بارداری، March of Dimes، مادر بعد از 35 سالگی، اضافه وزن و چاقی در طول بارداری

warning

استفاده از مطالب فکر بنیان صرفاً با ذکر منبع (WWW.FEKRBONYAN.COM) بلامانع است.

Telegram
Instagram
YouTube

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.