چگونگی پردازش اطلاعات بینایی

چگونگی پردازش اطلاعات بینایی – ساختمان چشم، و چگونگی عملکرد سلولهای بینایی (مخروطی، میله ای، دوقطبی و …) ویدیوی چگونگی پردازش اطلاعات بینایی در قالب انیمیشن به بررسی این اتفاق در چشم و مغز انسان پرداخته است.

[vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjIxNTQ1NTkxMDY1Mzg2MTc1JTIyJTNFJTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZKYXZhU2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYXBhcmF0LmNvbSUyRmVtYmVkJTJGNkRLUGElM0ZkYXRhJTVCcm5kZGl2JTVEJTNEMTU0NTU5MTA2NTM4NjE3NSUyNmRhdGElNUJyZXNwb25zaXZlJTVEJTNEeWVzJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]

چگونگی پردازش اطلاعات بینایی – تشکیل تصویر

پردازش اطلاعات بینایی با دریافت نور توسط چشم ها و تبدیل به پتانسیل عمل در عصب بینایی شروع می شود. طول موج نور مرئی بین 700 -400 نانومتر قرار دارد. تصاویر اشیاء موجود در محیط روی قرنیه متمرکز می‌شوند. با برخورد پرتوی نور به شبکیه، پتانسیل هایی در سلول های استوانه ای و مخروطی تشکیل می شود. از یک نظر پروراندن اطلاعات بینایی در شبکیه ، شامل سه تصویر می باشد، تصویر نخست که توسط عمل نور روی گیرنده‌های نوری تشکیل می‌شود، در سلولهای دو قطبی به تصویر دوم تبدیل می‌شود و این تصویر دوم به نوبه خود به تصویر سوم در سلولهای عقده‌ای تبدیل می‌گردد.

در هنگام تشکیل تصویر دوم ،سیگنال حاصله بوسیله سلولهای افقی دچار تغییراتی می‌شود و در هنگام تشکیل تصویر سوم ، این سیگنال بوسیله سلولهای آماکرین دستخوش تغییر می‌گردد. تغییرات اندکی در طرح ایمپالس در اجسام زانویی خارجی بوجود می‌آید و لذا تصویر سوم به قشر پس سری می‌رسد و ایمپالسهای فرستاده شده در آنجا احساس بینایی را بوجود می‌آورند.

پتانسیل عمل - چگونگی انتقال پیام
بخوانید
Telegram
Instagram
YouTube

مطالب مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.