هشت مورد که هرگز نباید در یک پیام متنی ذکر کرد

هشت مورد که هرگز نباید در یک پیام متنی ذکر کرد را در زیر فهرست کرده ایم:

آیا تابه‌حال پیامی را ارسال کرده‌اید که آرزو می‌کنید کاش هیچ‌گاه نفرستاده بودید؟ آیا تابه‌حال پیامی که گیجتان کرده، به شما آسیب رسانده یا عصبانی‌تان کرده را دریافت کرده‌اید؟ اگر پاسختان به سؤالات بالا مثبت است، احتمالاً با آتش ‌بازی کرده‌اید و حتی متوجه آن نشده‌اید. پیام‌رسانی چارچوب بدی برای برقراری رابطه است. رابطه رودررو جایی است که روابط شکل می‌گیرند و ادامه پیدا می‌کنند. به‌عنوان قانون کلی باید تمام گفته‌های مهم را برای مکالمه‌های رودررو نگه داشت. برای اینکه بفهمید چرا این پیشنهاد را نمی‌پذیرید، قسمت زیر را بخوانید.

در اینجا هشت مورد که هرگز نباید در یک پیام متنی ذکر کرد را مرور می کنیم:

  1. شکایات: گفته بودم که وقتی امتحان دارم به من پیام نده. یا تو باید با والدینت مهربان‌تر باشید؛ زیرا آن‌ها نمی‌توانند صدای شما را بشنوند، بنابراین ممکن است متوجه اهمیت نکته عنوان‌شده نباشند. آیا چنین متنی می‌تواند رابطه‌ای را برهم بزند؟ آیا شما کمی آزرده می‌شوید؟ یا اینکه تنها یک شوخی است؟
  2. توهین: می‌دانستم تو همیشه دیر می‌کنی یا یک پاسخ مخصوص مردان. توهین‌ها مانند شکوه و شکایت به‌هیچ‌وجه در متن خنده‌دار نیستند و کمی گیج‌کننده خواهند بود. همچنین ممکن است کمی بعد وقتی بیشتر در مورد حرفتان فکر کنید، از گفتنش پشیمان شوید. وقتی احساس می‌کنید بار جمله منفی است، آن‌ها ننویسید.
  3. توضیحات و عذرخواهی‌ها: خیلی خسته بودم، درست فکر نکردم، فکر می‌کردم از داشتن بلیت‌هایی که به تو دادم خوشحال می‌شوی. چنین توضیحاتی در قالب متن پیام بیش‌ازحد پیچیده است. با نوشتن نمی‌توان هیچ امتیازی را از آن خود کرد. در عوض بنویسید: من به تو یک معذرت‌خواهی بدهکارم. امشب می‌توانم ببینمت؟ سپس رودررو موضوع را با او مطرح کنید.
انواع تنهایی
بخوانید

4. سوالاتی در مورد رفتار طرف مقابل: چرا دیروز برای من پیام نفرستادی؟ یا می‌خواهی دیوانه‌ام کنی؟ قبل از نشانه رفتن به سمتش فرصت توضیح به او بدهید. رودررو یا حداقل پشت تلفن صحبت کنید.

5. نکته ناگهانی یا شک آور: اخبار مثبت بزرگ مانند فکر می‌کنم تو را دوست دارم که بهتر است رودررو مطرح شود. بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که خبرهای مهم را در قالب پیام دریافت نکنند و ممکن است کمتر انتظار چنین کاری را از شما داشته باشند.

6. عناوین سنگین: مانند مشکلات نگهداری کودک، حسابرسی اداره کل مالیات، مشکلات سلامتی و غیره. هدف ابداع پیام‌رسانی جایگزین شدن مکالمات مهم در مورد موضوعات سنگین نیست. منتظر بمانید یا اینکه موقعیت رودررو را ایجاد کنید تا در مورد مسائل بحث نمایید.

7. اطلاعات خصوصی: برای مثال شماره کارت اعتباری، عکس‌های برهنه هر چیزی که نمی‌خواهید در تمام اینترنت منتشر شود. هکرها در همه‌جا هستند و می‌توانند بدون اطلاع یا رضایت شما به پیام‌هایتان دسترسی یابند.

8.رازها: برای مثال فلانی نمی‌داند که آن دو نفر (ذکر نام) در فلان مکان با یکدیگر قرار گذاشته‌اند یا فلانی مانند یک گاو است. همیشه فرض کنید که ممکن است پیام در مقابل چشم‌های یک شخص دیگر قرار بگیرد. از ریسک کردن اجتناب کنید.

مورد که هرگز نباید در یک پیام متنی ذکر کرد
ارسال پیام
چرا نباید موارد مهم را در پیام های متنی بازگو کرد؟
تصمیم برای عدم ارسال پیام متنی

مهم نیست که تابه‌حال چند مقاله در مورد اینکه چه چیزهایی را نباید در پیام متنی ارسال کرد خوانده‌اید، هنوز هم موارد بیشتری برای اجتناب کردن وجود دارد. چرا؟ بسیاری از افراد در مورد نحوه کنترل گفتگوهای سخت با افراد مشکل‌دارند. پیام‌رسانی به آن‌ها نوعی احساس امنیت می‌دهد. دیگر در مقابل چشم‌های آن فرد قرار نخواهید گرفت و می‌دانید که چگونه باید لحظه‌لحظه به او پاسخ دهید. باید بدانید که بیشتر ما در گفتگوهای رودررو مشکل‌داریم. کنترل یک موضوع مشکل نیست بلکه پرداختن به آن در حالتی که طرف مقابل را می‌بینید، مشکل می‌شود.

چگونه جذب یک فرد مبتلابه ناهنجاری شخصیتی می‌شویم؟
بخوانید
local_library

منبع: Psychology Today 9 Jun 2018
نویسنده: تینا گیلبرتسون، مشاور و روان شناس
ترجمه شده توسط گروه آموزشی فکر بنیان

warning

استفاده از مطالب فکر بنیان صرفاً با ذکر منبع (WWW.FEKRBONYAN.COM) بلامانع است

Telegram
Instagram
YouTube

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.