در ویدئوی اختلال هراس دکتر نازی اکبری درباره ی این اختلال، اتفاقات و نشانه هایی که در حین پانیک اتک وجود دارد صحبت می کند.

[vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjI0ODcyMDIzNDU5NCUyMiUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGSmF2YVNjcmlwdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmFwYXJhdC5jb20lMkZlbWJlZCUyRlUzNE9rJTNGZGF0YSU1QnJuZGRpdiU1RCUzRDQ4NzIwMjM0NTk0JTI2ZGF0YSU1QnJlc3BvbnNpdmUlNUQlM0R5ZXMlMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html]
توضیحات ویدئوی اختلال هراس

حملات هراس شامل احساس ناگهانی ترور است که بدون هشدار شروع می شود. این قسمت ها می توانند در هر زمان و حتی در هنگام خواب اتفاق بیافتند. افرادی که حمله وحشت را تجربه می کنند ممکن است باور کنند که دچار حمله قلبی شده اند یا می میرند یا دیوانه می شوند. ترس و وحشتی که فرد در طی حمله هراس از خود تجربه می کند ، متناسب با وضعیت واقعی نیست و ممکن است با آنچه در اطراف آنها اتفاق می افتد ، بی ارتباط باشد. «اختلال پانیک» حملات غیرمنتظره و عود کننده‌ای است که لااقل به دنبال یکی از این حملات علایمی نظیر نگرانی‌های دائم از وقوع حمله‌ای دیگر، نگرانی از نتایج ضمنی حمله یا عواقب آن وجود دارد و تغییر شگرفی در رفتار انسان ایجاد می‌کند.

حمله «پانیک» یک دوره احساس ترس شدید است که به طور موقت فعالیت‌های عادی فرد را مختل می‌سازد و شروع آن معمولاً ناگهانی و به دنبال یک عامل محیطی، آزاردهنده یا دلهره‌آور است. «اتک» به معنای حمله یا هجوم است و از اینرو «پانیک اتک» به معنای حمله هراس یا وحشت است. این حالت نوعی اضطراب بسیار شدید است که در آن به فرد احساس درماندگی و حتی احساس مرگ دست می‌دهد. این حالت معمولاً به صورت ناگهانی شروع می‌شود. و معمولاً پس از شنیدن یک خبر ناگوار و یا ناکامی در یک زمینه خاص و شاید هم مصرف مواد مخدر و روانگردان و حتی با مصرف یک سیگار شروع شود.

اختلال شخصیت خودشیفته
بخوانید

علائم «پانیک اتک» یا نشانه‌های آن، از این قرار است: استرس و اضطراب بسیار شدید، طپش قلب، درد در قفسه سینه، سرگیجه،‌ حالت تهوع، عرق کردن، بی‌حسی اندام، لرزش اندام، احساس خفگی و تنگی نفس و احساس مرگ، که با توجه به شخصیت افراد، تجربه این علایم از فردی به فرد دیگر متفاوت است. این حمله می‌تواند سالی یکبار تا روزی چند بار به فرد دست دهد.

علل «پانیک اتک» با «حمله هراس» و چرایی این حمله‌ها: عوامل زیر در بروز این اختلال نقش دارند:

ارث امکان ابتلا به این بیماری را ۶ برابر افزایش می‌دهد. مصرف چای و قهوه و سیگار در افراد مستعد، مصرف مواد مخدر مانند حشیش، شیشه و سایر مواد محرک، بیخوابی در افراد مستعد، بیماری‌های جسمانی مانند پرکاری تیروئید و دیابت اما عوامل‌ روانی در بروز «پانیک اتک» نقش مهمی دارند، با این حال بیشترین عامل بروز این نوع از اضطراب کشنده، زمینه افسردگی و خاطرات سرکوب شده و گذشته تلخ فرد است که ممکن است با یک اتفاق ناراحت کننده و هر چند ساده، پدیدار شود.

پیامدهای «پانیک اتک» یا حمله هراس: این اختلال زندگی شغلی و اجتماعی فرد را مختل می‌کند. بسیاری از اوقات این افراد حتی از مسافرت‌های کوتاه مدت هم امتناع می‌ورزند و همیشه نگرانند که نکند این حمله به آنها دست دهد و نتوانند خود را به موقع به پزشک و یا درمانگاه برسانند. گاهی اوقات این ترس‌ها به قدری شدید می‌شوند که بیمار قادر به خروج از منزل به تنهایی نیست و حتما یک نفر باید وی را همراهی کند. در این گونه موارد بیمار از رفتن به سر کار خود هم خودداری می‌کند و حتی گاه از مراجعه به پزشک و خروج از خانه دچار هراس‌های موهوم می‌شود.

اختلال وحشت زدگی (Panic Attack Disorder)
بخوانید

اکثر مبتلایان به هراس وحشت ، بسیاری از علائم زیر را تجربه می کنند

   تپش قلب

   احساس ضعف ، ضعف یا سرگیجه می کنید

    سوزن شدن یا بی حسی در دست و انگشتان

    احساس ترس ، یا عذاب قریب الوقوع یا مرگ

    احساس عرق کردن یا لرز بودن

    درد قفسه سینه

    مشکلات تنفسی

    احساس از دست دادن کنترل

حملات هراس به طور کلی مختصر هستند و کمتر از 10 دقیقه طول می کشند ، اگرچه برخی از علائم ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه داشته باشند. افرادی که یک حمله وحشت داشته اند در مقایسه با افرادی که هرگز حمله وحشت را تجربه نکرده اند در معرض خطر حملات وحشتناک بعدی قرار دارند. هنگامی که این حملات به طور مکرر اتفاق می افتد و فرد در مورد تکرار این اتفاق نگرانی داشته باشد، فرد مبتلا به بیماری اختلال هراس است.

افراد مبتلا به اختلال هراس ممکن است بسیار دچار اضطرب و ترس باشند ، زیرا قادر به پیش بینی زمان وقوع قسمت بعدی حملات نیستند. اختلال وحشت نسبتاً شایع است و حدود 6 میلیون بزرگسال در آمریکا مبتلا هستند. زنان نسبت به مردان دو برابر بیشتر احتمال ابتلا به این بیماری را دارند و علائم آن معمولاً در اوایل بزرگسالی شروع می شود.

هنوز مشخص نیست که چه عواملی باعث اختلال هراس می شود. در بسیاری از افرادی که آسیب پذیری بیولوژیکی در برابر حملات هراس دارند ، ممکن است در ارتباط با تغییرات عمده زندگی (مانند ازدواج ، فرزند داشتن ، شروع کار اول و غیره) و استرس زا های اصلی شیوه زندگی ایجاد شوند. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد تمایل به ایجاد اختلال هراس در خانواده ها ممکن است وجود داشته باشد. افرادی که از اختلال هراس رنج می برند نیز بیشتر از دیگران دچار افسردگی ، اقدام به خودکشی یا سوء استفاده از الکل یا مواد مخدر هستند.

مشکلات یائسگی
بخوانید

خوشبختانه ، اختلال هراس یک بیماری قابل درمان است. روان درمانی و داروها هر دو به صورت جداگانه یا ترکیبی برای درمان موفق اختلال هراس استفاده شده اند. اگر دارو لازم باشد ، پزشک شما ممکن است داروهای ضد اضطراب ، داروهای ضد افسردگی خاص یا بعضی از داروهای ضد تشنج خاص که دارای خاصیت ضد اضطراب هستند ، یا دسته ای از داروهای قلبی که به عنوان بتا بلاکرها شناخته می شوند ، تجویز کند تا در جلوگیری از کنترل یا کنترل قسمتهای اختلال هراس کمک کند. .

[vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjdtZWRpYWFkLWxQSmclMjclM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjdtZWRpYWFkLWxQSmclMjclM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjdtZWRpYWFkLWxQSmclMjclM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.